HCL.HR

Dead Rising 3 potvrdio online co-op

nebel 20.09.2013.   •   0 komentara


Dead Rising 3 će, kao i njegov prethodnik, imati podršku za kooperativno igranje dvoje igrača putem mreže, ali će ono biti bolje izvedeno.

Kooperativno tamanjenje zombija postala je sastavna stvar gotovo svih igara te tematike još od Dead Islanda, pa i ranije – Left 4 Deada. Dead Rising se tom trendu priključio u svojem drugom dijelu, no tada taj element igre baš i nije bio dobro odrađen jer je kooperativni mod pratio priču, a samo se jednom igraču (hostu) bilježio napredak u igri. U nadolazećoj Xbox One ekskluzivi Dead Rising 3 to će biti ispravljeno.

Kooperativno mlaćenje zombija obavljat će likovi Nick (protagonist) i Dick, a vjerojatno će biti skladni koliko im se i imena rimuju. Oba će igrača nakon kooperativne igre u singleplayeru moći nastaviti ondje gdje su stali, a i obratno – s co-opom će moći nastaviti tamo gdje su završili singleplayer.

Dead Rising 3 izlazi sa samom Xbox One konzolom 22. studenog pod izdavačkom palicom Microsofta. Igra će biti duplo veća nego prijašnja izdanja, a premda će poprimiti nešto ozbiljniji ton još uvijek će sadržavati niz mogućnosti za glupiranje i trademark serijala – psihopatske bossove koji su sve samo ne zombiji.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?