HCL.HR

Deep Rock Galactic ubrzo izlazi iz tunela Early Access programa

Stjepan Fikter 01.05.2020.   •   1 komentara


Svemirski patuljci spremni su pokazati svoje vještine bušenja i pucanja u kooperativnoj suradnji sredinom idućeg mjeseca za kada je zakazan izlazak pune verzije.

Nakon više od dvije godine provedene u tunelima Early Access programa, Deep Rock Galactic spreman je za završno bušenje. 13. 5. je dan kada će se igra prokopati u 1.0 verziju samo kako bi se i dalje nastavilo s rudarskim poslovima. Ako kojim slučajem niste čuli za ovaj naslov, riječ je o kooperativnoj pucačini u kojoj glavnu ulogu imaju svemirski patuljci.

Njihov posao uključuje istraživanje, kopanje i borbu unutar špilja i tunela te osim samostalnog igranja, može se udružiti s još troje likova. Dostupne su četiri klase s kojima se može uništavati teren kako bi se došlo do cilja. Sustav špilja svaki put je drugačiji zbog proceduralne generacije terena, a na igračima je izbor koja će oružja i opremu koristiti.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • zbosec49

    01.05.2020 - 10:53

    Apsolutno preporucujem od srca. Ako vam nesto nije jasno u igri , trebate pomoc za deep dive ili elite deep dive , javite se iskusnom drilleru. Nick je isti ko i tu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?