HCL.HR

Dell Inspiron 7559 laptop – nije Alienware, ali ne boji se igara

sponzorirani članak 10.04.2016.


Tko kaže da dobar mobilni gaming mora biti skup? Dell Inspiron 7559 prijenosnik obećava odlične performanse u igrama po prihvatljivoj cijeni.

dell-inspiron7559

Osim što su planetarno poznati po svojim beskompromisnim Alienware računalima, Dell ovog proljeća iznenađuje s nešto povoljnijim modelom iz Inspiron serije. Novi 7559 model je pokretan potentnim Intel Core i5 procesorom iz Skylake serije te uključuje sve blagodati novog Windows 10 OS-a. Za vizualno iskustvo se brine NVIDIA GeForce GTX 960M grafička kartica uparena s 15.6 inčnim Full HD zaslonom s odličnim kutevima vidljivosti.

Novi gaming Inspiron laptop izgleda veći nego zaista jest zahvaljujući konstrukciji kućišta koja osigurava učinkovitije hlađenje vitalnih komponenti. Dizajn ne ostavlja previše prostora za diskusiju jer smo već navikli na fino oblikovana rješenja iz Dellove radionice koja ostaju moderna i nakon dugog niza godina korištenja. Već na prvi pogled je vidljivo da se ne radi o ‘civilnoj’ verziji Inspirona.

Boljem snalaženju u mraku svakako doprinosi i osvijetljena tipkovnica koja ne umara oči ni ruke. Fino gumirana površina tipki i odmorišta za dlanove osiguravaju odličan grip, što ćete posebno cijeniti za vrijeme neke dobre pucačine ili jurnjave.

dell-inspiron-7559-2

Za nesmetan rad i uživanje u trenucima dokolice se brine 8GB RAM memorije i hibridni 1TB HDD disk s dodatnih 8GB flash memorije koja pomaže ubrzati rad cijelog računala i pruža iznimne performanse. Svim vitalnim dijelovima se pristupa iznimno lako jer se donji poklopac skida odvijanjem jednog jedinog vijka, što vrlo često nije slučaj ni kod mnogo skupljih prijenosnika.

Naravno, mnoštvo korisnih portova i dodataka (USB 3.0, HDMI, Bluetooth itd.) također pridonosi ukupnom dojmu bez kojih je moderan prijenosnik nezamisliv.

Sve u svemu, novi Dell Inspiron 7559 predstavlja odličan omjer uloženog i dobivenog i svakako je jedan od modela koji će obilježiti nadolazeće razdoblje na domaćem tržištu i koji će steći svoju vjernu vojsku fanova. Sad ga možete nabaviti po još boljoj cijeni od 8499 kn u Instar Informatici, akcija traje do isteka zaliha.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?