HCL.HR

Deus Ex 3 bio je u izradi, otkrivene informacije o radnji

Stjepan Fikter 25.09.2014.   •   0 komentara


Novinar Joe Martin prezentirao je nekoliko informacija o trećem nastavku Deus Exa koji je bio u izradi u jednom trenutku nakon što je Invisible War ugledao svjetlo dana.

Davno prije nego što je Human Revolution uopće bio najavljen, mnogi igrači sanjali su novi nastavak Deus Exa koji je po informacijama što ih je prezentirao novinar Joe Martin, bio u izradi.

Joe je na blogu VideoBrains prikupio nekoliko detalja o trećem dijelu čija je pretprodukcija započela kod Ion Storma, istog tima koji je napravio prva dva dijela, a otkrivene su informacije o dvije moguće radnje koje bi vremenski bile smještene prije događaja iz Invisible Wara.

Prva priča bila je fokusirana na nadograđenog Black Ops vojnika koji je pobjegao nakon što je saznao da su ga koristili za ne baš sasvim legalne poslove te su mu rukovodioci prijetili slanjem na sud ili eliminiranjem žene ako ne pristane na posljednji posao. Struktura misija bila bi takva da bi varirala između retrospekcije i novih priča, kaže Martin.

Druga otkrivena radnja počinjala bi odmah nakon završetka Deus Exa; uništeni su sustavi globalne komunikacije, a mi bi istraživali taj kolaps te bi pokušali spasiti sestru od kulta koji se izdigao u svom tom kaosu.

Cijelu prezentaciju možete pročitati na Matrinovoj stranici u kojoj se još nalaze dijelovi o dizajnerskim odlukama vezanim za Doom kao i informacije o obrisanim scenama iz Deus Exa. U svakom slučaju, jako zanimljivo štivo za istinske ljubitelje serijala, ali i za one koji pomno prate rad nekih velikih imena u industriji poput Warrena Spectora.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?