HCL.HR

Deus Ex Revision ponovno oživljava kultni klasik

Stjepan Fikter 15.10.2015.   •   0 komentara


Za ponovnu instalaciju Deus Ex-a dovoljno je spomenuti samo naziv igre, a sada kada je dostupan mod s kojim je promijenjen level dizajn uz novi estetski smjer, vrijeme je za još jedan prolazak.

Deus Ex je jedna od onih igara koje zbog svog statusa ne treba posebno predstavljati. Naslov koji je u vrijeme izlaska pružio nešto novo i divlje u smislu gameplaya osvojio je mnoge igrače, pogotovo zahvaljujući slobodi u rješavanju zadataka zbog čega ga se moglo igrati i godinama poslije jer se na svakom novom prelasku moglo otkriti nešto novo.

Osim gameplaya, modovi su također održavali prvog Deusa na životu, a sada nakon sedam godina rada, Deus Ex Revision dostupan je za preuzimanje. Da se ne radi tek o dugo razvijanom modu, dovoljno je reći da kreatori imaju Square Enixovu podršku zbog koje je Revision dostupan kao besplatni DLC na Steamu. Vjerujemo da to dovoljno govori o kvaliteti uratka.

John French, kreativni direktor razvojnog tima Caustic Creative koji je zaslužan za ovaj projekt kaže: “Gdje su drugi projekti popunjavali detalje oko rubova igre dotjerujući gameplay i poboljšavajući vizuale, mi smo se fokusirali na jezgru Deus Ex iskustva, donoseći novi level dizajn, estetski izgled i detaljniji svijet.”

Treba napomenuti kako se radi o modu primarno za Steam verziju Deus Exa s time da ga se do 16.10. može kupiti po 80% nižoj cijeni, no postoji i samostalni installer za ostale verzije koji se može preuzeti sa službene stranice.

Trebate li bolji razlog za ponovnu instalaciju kultnog klasika? Uostalom, ovo je odličan način za skratiti čekanje do izlaska Mankind Divideda.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?