HCL.HR

Hideki Kamiya rado bi vidio Dantea i Bayonettu kako se tuku

Zoran Žalac 21.11.2017.   •   6 komentara


Tvorac Devil May Cry i Bayonetta serijala izrazio je želju za spajanjem istih u jednu corssover igru.

dante-bayonetta-vijest

Legendarni japanski developer Hideki Kamiya koji stoji iza igara kao što su Resident Evil 2, Devil May Cry, Viewtiful Joe, Okami i Bayonetta trenutno je zaposlen u PlatinumGamesu i vrlo vjerojatno više neće raditi na tim naslovima. No, daleko od toga da Kamiya više ne želi raditi na franšizama koje uglavnom pripadaju Capcomu. U intervjuu za magazin Dengeki PlayStation, Kamiya je izrazio neke zanimljive želje:

Želio bih raditi na preradi Devil May Cryja ili Viewtiful Joea, ili na pravom nastavku Okamija. Kooperativna igra s Danteom i Bayonettom bi također bila zanimljiva. Dragi Capcom, ako je to ok, pomoći ću kad god vam zatrebam.

Premda su šanse za suradnju Dantea i Bayonette dosta male, u zadnje vrijeme sve se češće nagađa o novoj Devil May Cry igri. Naime, Capcom će na PlayStation Experience sajmu u 12. mjesecu predstaviti nešto novo, a nije nemoguće da to bude upravo novi Devil May Cry. S obzirom da je Kamiya ovako javno izrazio volju posuditi Bayonettu, tko zna – možda ta vještica stvarno završi u nekom DmC naslovu, makar i kao DLC paket.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

 • AtomicHood

  21.11.2017 - 15:49

  Ma Deathbattle rastura, nema šta.

 • Serpico

  21.11.2017 - 17:19

  Ko sad polaže uopšte pravo na Bayonettu (IP)? Platinum, Sega ili Nintendo? Uzgred, kuriozitet ili ne, i Mikami je pre nekoliko meseci u jednom intervjuu izrazio želju da sarađuje sa Capcomom opet. Nostalgija ili pak nešto drugo…

 • Goran1234

  21.11.2017 - 17:23

  Novi pravi nastavak Okami bi bio ludilo!A tek Dante…Ali čisto sumnjam… ?

 • l)oolvl

  21.11.2017 - 18:33

  više bih volio da DmC nastave raditi genijalci iz Ninja Theory, a Platinum nek rade svoje stvari

 • [email protected]

  22.11.2017 - 18:31

  Ovo bih bilo vrh 😀

 • sgtbare

  26.11.2017 - 00:06

  dmc je capcomov serijal i nek ga ne dira ninja theory izoliranim stapom, onaj reboot koji su napravili je odlicna igra sama po sebi, ali losa kao dmc naslov jer nema veze s dmcom, it doesn’t feel like dmc nego…tribute…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!