HCL.HR

Dijeli se besplatna avantura povodom proljetne GOG rasprodaje

Stjepan Fikter 21.03.2023.   •   0 komentara   •   Industrija videoigara


Stiglo nam je proljeće, što znači i niže cijene u novoj rasprodaji igara na GOG.com u sklopu koje se dijeli besplatna horor avantura tijekom iduća tri dana.

Kalendarski smo ušli u proljeće što je odličan povod za rasprodaju hrpe igara. Upravo tim povodom započela je još jedna rasprodaja na GOG.com u sklopu koje se dijeli i jedna besplatna igra. Riječ je o Lorelai, horor avanturi koja je ujedno i završno poglavlje trilogije Devil Came Through Here. Samo požurite, ponuda traje još manje od 55 sati. Inače, prethodne dvije igre u trilogiji su The Cat Lady iz 2012. te Downfall iz 2016. godine od kojih obje pak nisu na popustu, što je baš čudno.

Što se same rasprodaje tiče, više od 4500 igara ima popust koji idu od 10 pa sve do 90%. Nakon što smo brzinski preletjeli kroz istaknute stvari, vrijedi spomenuti kako je Metro trilogija na popustu od 77%, odnosno 13,84 eura. Ako se netko želi prisjetiti Homeworld serijala prije nego izađe treći dio, Remaster kolekcija je na popustu od 90% što je 3,19 eura. Rasprodaja traje do 3. 4. pa imate vremena za pregledati i eventualno nadodati koju novu igru u vlastitu knjižnicu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?