HCL.HR

Dijelimo 24 600 WoT golda u novom Adria Open turniru za timove iz regije

Igor Belan 04.06.2015.   •   0 komentara


Naš novi World of Tanks online turnir kreće ove subote, fonda nagrada je opet 24 600 golda, igrat će se 3 na 3, a prijave su otvorene za sve timove iz regije.

Uz Hearthstone, CS:GO i LoL turnire, ovog vikenda održat ćemo i novi World of Tanks Adria Open 3 na 3 kup. Kako se radi o online natjecanju u Adria Open seriji, prijaviti se mogu timovi iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

Bit će to naš peti po redu World od Tanks Adria Open kup, a održat će se u subotu (06.06.) s početkom u 16 sati. Neki timovi iz Srbije i Hrvatske već su se prijavili, no u strukturu natjecanja možemo primiti još timova pa okupite svoju tročlanu ekipu, kliknite ovdje i prijavite se.

Opet imamo bogat nagradni fond s preko 24 tisuće golda za podijeliti, a dijelit ćemo nagrade timovima sve do 8. mjesta, tako da imate zaista dobre šanse da osvojite ponešto golda uz malo prijateljskog natjecanja s timovima iz regije na ESL-u. Samo se trebate prijaviti na vrijeme i pojaviti online u subotu u 16 sati.

Ako će vam to biti prvi put da se natječete na ESL-u pa imate nekakva pitanja o prijavama ili pravilima, slobodno nas pitajte što god vas zanima ispod u komentarima ili u ovoj forumskoj temi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!