HCL.HR

Dirt Showdown dobio novi trailer i datum izlaska, demo verzija uskoro

Igor Belan 20.04.2012.   •   4 komentara


DiRT Showdown, nova igra iz Codemastersa, obećava adrenalinsko iskustvo s trikovima i destrukcijom – imamo novi trailer te datum izlaska igre i demoa.

Spin-off Codemastersovog DiRT serijala pod imenom DiRT Showdown izlazi u četvrtak 24. svibnja u verzijama za PC, PlayStation 3 i Xbox 360 – objavio je Codemasters. Biti će to i prva igra koja će izaći pod kompanijinom oznakom Codemasters Racing.

Demo verzija dolazi na Steam, PlayStation Network i Xbox Live servise 1. svibnja, a ponuditi će singleplayer i multiplayer event. Također 1. svibnja Codemasters Racing pokrenuti će službeno RaceNet. Podsjetimo, riječ je o besplatnoj mrežnoj usluzi koja će nuditi dnevne izazove, pratiti statistike, dostignuća i rezultate vas i vaših prijatelja, i to kroz sve Codemastersove buduće igre, nevezano za platformu na kojoj se igraju.

Kako bi dodano začinili ovu objavu, Codemasters je objavio i novi gameplay video za Dirt Showdown koji prikazuje “spektakularne trikove koje igrači mogu izvesti u Hoonigan modovima igre”.

Komentari (4)

  • wozzie-

    21.04.2012 - 11:09

    šta uradiše od colina!čovjek se okreće u grobu

  • CroMan

    27.04.2012 - 22:08

    Oduvijek volim Dirt serial 🙂 … Ken Block [3 😀

  • Ementaler

    @GamerTM, 21.04.2012 - 11:33

    Pa gdje se spominje Colin? Već u DiRT-u 3 su odbacili to ime iz igrina naslova, a ovdje pak se radi o spin-offu DiRT serijala, nepovezanom s onim ranim Colin McRae igrama na nikoji način.

  • wozzie-

    @GamerTM, 21.04.2012 - 12:11

    ma sve meni to jasno ali od Colin McRae je i sve počelo i zato me čudi u kojem smjeru je otišao rally žanr!!ovo danas je sr…!! 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?