HCL.HR

Discord je uveo grupno gledanje YouTubea, igranje pokera i druge aktivnosti

Zoran Žalac 18.10.2022.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Na Discordu od sada s ekipom možete sudjelovati u raznim aktivnostima poput sinkroniziranog gledanja YouTubea ili igranja društvenih igara. No, za neke od tih stvari netko treba platiti.

Korisnici Discorda od sada su bogatiji za nove mogućnosti u druženju. U sklopu glasovne/video komunikacije tako se sada nalaze “aktivnosti” koje uključuju grupno gledanje video sadržaja i igranje manjih igara. Korisnici u chatu tako mogu sinkronizirano gledati video na YouTubeu, ili pak slušati glazbu na playlisti. Ta je opcija besplatna i dostupna svim korisnicima Discorda.

Druge aktivnosti uključuju igranje klasičnih igara kao što su poker, šah i druge. No, pristup tim igrama i je i nije besplatan. Naime, za pokretanje grupnih igara potrebno je imati aktivnu pretplatu na Discord Nitro. Ali, za samo sudjelovanje u igrama pretplata nije potrebna – igranje pokreće samo onaj član u chatu koji ima pretplatu, a onda se bilo tko drugi može pridružiti igranju i bez pretplate.

A kad smo već kod pretplate, od 20. 10. uvodi se novi plan – Discord Nitro Basic. Jeftina pretplata donijet će dio pogodnosti, koje uključuju custom emojije i naljepnice, video pozadine, dijeljenje datoteka do 50 MB i pokretanje pojedinih aktivnosti. S Nitro Basic pretplatom ne dolaze mogućnosti streaminga u HD kvaliteti, pisanja dužih poruka, boostanja servera, animiranih avatara i sl.

Označeno sa:

Komentari (6)

  • Juventino

    18.10.2022 - 10:58

    I sta sada ja moram sacekati da svi moji prijatelji budu online kako bi gledali youtube, sto je u danasnjem konzumersko-kapitalistickom vremenu skoro pa nemoguce. Zasto mi branite da gledam youtube sam i kada ja hocu, ne razumijem, da li se mora platiti premium youtube kao i za reklame pa da se moze gledati bez prijatelja?

    • Gebro_gaming891

      @Juventino, 18.10.2022 - 11:02

      Na kojim si ti drogama bgt? Đe piše da ne možeš sam gledati YT?

    • mate321

      @Juventino, 18.10.2022 - 11:11

      kada je npr. live stream nurburgring 24 trke bolje je gledati u drustvu na discordu nego u samoci. objektivno glup komentar.

    • Zoran Žalac

      @Juventino, 18.10.2022 - 11:36

      Tko ti brani?

    • Benjamin Scrool

      @Juventino, 18.10.2022 - 12:56

      U ok bro?

  • CroZbunjola

    19.10.2022 - 08:22

    Nije baš nova vijest

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?