HCL.HR

Discord je objavio igre koje će ekskluzivno prodavati u trgovini

Pero Mlinar 28.09.2018.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Prošli mjesec najavljeno je da će Discord otvoriti vlastitu trgovinu za prodaju igara, a sad su otkriveni naslovi koji će se najprije pojaviti upravo na tom mjestu.

Prošli mjesec smo pisali kako su se u Discord odlučio branširati te otvoriti trgovinu za prodaju igara. Plan im je bio da za razliku od konkurenata otvore dućan u kojemu bi se mogle kupovati samo probrane računalne igre, odnosno da se posvete prodavanju samo kvalitetnih naslova. Neki od njih, bilo je najavljeno, predstavljat će svojevrsne ekskluzive koje će se prvih 90 dana moći kupiti samo na Discordu.

Danas nam je u sklopu reklamne kampanje First on Discord stigao nam popis prvih igara koje će ekskluzivno prodavati na spomenutoj trgovini. To će biti naslovi: Last Year: The Nightmare, Sinner: Sacrifice for Redemption, Minion Masters, Bad North, At Sundown, Mad Machines i King of the Hat.

Radi se o naslovima odreda nezavisne produkcije. Velika većina njih nova je te dosad nije izašla ni na jednoj platformi – Bad North jedina je igra izašla u cijelosti (i to na Nintendu Switchu), dok se recimo Minion Masters već duže vrijeme nalazi na Steamu – ali samo u Early Access verziji.

Iako nije određen točan datum, prva pošiljka igara u Discordovu trgovinu trebala bi stići ubrzo.

Komentari (1)

  • NikolaBoyProx

    28.09.2018 - 18:07

    Za Last Year: The Nightmare sam hypan,po meni taj asimetrični 1v5 ili 1v4 horor naslovi su po meni i najbolji.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?