HCL.HR

Dobro smo pogodili, Dead or Alive bit će među prvim igrama za PlayStation VR

Zoran Žalac 19.09.2015.   •   0 komentara


Cice i curice, kako bi se po naški preveo Dead or Alive, bit će među prvim dostupnim sadržajima virtualne stvarnosti na PlayStationu 4. I nije kao da to nismo mogli predvidjeti.

U svojoj nedavnoj kolumni dao sam prognozu kako će Koei Tecmo biti prvi koji će uskočiti u vlak hajpa za virtualnu stvarnost te da će najaviti Dead VR Alive igru u kojoj ćemo prsate i obdarene curice mazati zaštitnim kremama kako ne bi izgorjele tijekom borbe. I pogodite što, ispostavilo se da to predviđanje nije tako daleko od istine.

Naime, s TGS-a je potvrđeno kako među prvim igrama za PlayStation VR stiže Dead or Alive Xtreme 3. Dobro, igra je najavljena za PS4 i PS Vitu, ali je poseban naglasak stavljen na podršku za PS VR. Mazanje kremom isto tako nije potvrđeno, ali u slučaju ove igre pojam „usluživanja fanova“ dobiva sasvim novu dimenziju jer je postava od devet likova i 18 sisa u igri odabrana na temelju ankete među fanovima serijala. Ne da je tu nešto ljudski pogrešno, samo baca loše svjetlo na nevine curice.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?