HCL.HR

Dokumentarac Video Games: The Movie gledamo sljedeći mjesec

ToxarE 18.06.2014.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Zach Braff, glumac poznatiji vam kao Stažist, pri završetku je svog dokumentarca o video igrama u kojemu će ugostiti mnoge poznate ličnosti iz gaming svijeta.

Zach Braff, američki glumac, scenarist, redatelj i producent mnogima najpoznatiji po ulozi stažista u istoimenoj TV seriji (eng. Scrubs), posljednjih je mjeseci zaposlen oko dokumentarca o video igrama.

Pod naslovom Video Games: The Movie, očekuje nas dugometražni film koji istražuje rast video igara od samih početaka industrije do dana današnjeg. Sve to uz intervjue s važnim ličnostima iz industrije poput osnivača Atarija Nolana Bushnella, čovjeka iza Oculus Rifta Palmera Luckyja, dizajnera Gears of Wara Cliffa Bleszinskija i dizajnera Deus Exa Warrena Spectora. Neki od vas su za film možda već i čuli, no svježa informacija je njegov datum izlaska – objavljeno je da će biti dostupan od 15. srpnja u određenim kinima i “na zahtjev”. Trailer pogledajte ispod.

Komentari (2)

  • Dr. Neo Cortex

    18.06.2014 - 18:03

    Jako se veselim ovom dokumentarcu. Nadam se da se neće previše fokusirat na određene igrice nego da će gledati globalni fenomen gaminga. Ne želim da išta izostave. Zack Braff – skroman i jako smješan glumac. Jako podcjenjen.

  • hrga007

    19.06.2014 - 12:03

    ja se nadam da će gaben bit u dokumentarcu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?