HCL.HR

Dostupan proljetni IndieRoyale paket

Stjepan Fikter 12.04.2013.   •   0 komentara


Novi IndieRoyale okrenuo se proljeću te nam je pripremio pet kreativnih i raznolikih igara koje su nalaze u paketu pod imenom The Spring Sun Bundle.

Budući da se kalendarski već nalazimo u proljeću, IndieRoyale pripremio nam je svoj The Spring Sun Bundle. Ovaj paket indie naslova sadržava pet žanrovski različitih igara od kojih su neke novijeg datuma, a neke malo starijeg.

Prva je Knytt Underground, platformer koji sadrži preko 1800 soba od kojih svaka ima svoju zagonetku za riješiti. Iduća je The Real Texas koju developeri opisuju kao mješavinu Zelde: A Link to the Past i Ultime VI. Zatim slijedi Monday Night Combat za kojeg smo svojevremeno napravili i video recenziju, a tu je i Satazius, zgodni side-scrolling shooter čija se radnja odvija u budućnosti. Zadnja igra iz bundlea je Gentrieve 2 koji je ambiciozan, smion i intrigantan FPS inspiriran Metroid Prime igrama te sadrži proceduralno generirane levele, zagonetke i neprijatelje.

Trenutna minimalna cijena za The Spring Sun Bundle je 3.95€. Uz igre kao dodatak dobit ćete The Real Texas i Gentrieve 2 soundtrack, a ako platite minimalno 6.23€, dobit ćete album Adventures in Pixels od Ben Landisa. Naravno, sve igre su i ovaj put prikazane u prigodnom videu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?