HCL.HR

Dostupan PS Vita 1.80 firmware

Zoran Žalac 28.08.2012.   •   2 komentara


Prva veća nadogradnja za PlayStation Vita konzolu donosi nekoliko šminkerskih promjena, nekoliko novih funkcija te podršku za igranje originalnih naslova PS One konzole.

Nadogradnja za PS Vitu pod oznakom 1.80 od danas je dostupna za preuzimanje svim korisnicima. Riječ je o prvom značajnijem ažuriranju koje donosi nekoliko dobrodošlih poboljšanja i noviteta. Sada tako imamo mogućnost navigacije glavnim menijem pomoću fizičkih tipki konzole (odnosno d-pada ili analoga), mogućnost ubrzavanja video reprodukcije, preuzimanja playlisti s iTunesa itd.

Napokon je ponešto unaprjeđen i internetski preglednik, ali daleko najvažnija novina jest podrška za PS One klasike. Na službenom Sonyevom blogu naći ćete punu listu podržanih igara koje bi se na europskom PSN-u trebale pojaviti sutra. Osim toga, vrijedi još spomenuti i to da je spajanje na PSN sada vidno brže, ali i to da su memorijske kartice sada u potpunosti zaključane za jedan PSN račun. Drugim riječima, ne možete ih koristiti na drugoj konzoli / računu bez da ih prije toga formatirate.

Komentari (2)

  • haha.xd

    29.08.2012 - 00:45

    E pitanje dali se mogu igart originali s ps jedinice na ps3-u?????

  • The Last of Us

    29.08.2012 - 15:43

    ne za PS, samo originali od PS2 a te igre rade na PS3 modelu od 60 GB

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?