HCL.HR

Dr Disrespect se ispričao za snimanje u javnom WC-u

Zoran Žalac 02.07.2019.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Popularni streamer Dr Disrespect najavio je svoj povratak na Twitch idućeg tjedna, no prije toga se ispričao za incident na E3 sajmu.

Sredinom prošlog mjeseca poznati je streamer Dr Disrespect izbačen s E3 sajma zbog toga što je uživo prenosio sliku iz javnog toaleta. Iz istog razloga bio mu je blokiran i kanal na Twitch platformi. U međuvremenu je Dr Disrespect dobio natrag svoj Twitch kanal i nekoliko se puta šalio oko samog incidenta s E3 sajma, no tek se sada, dvadeset dana kasnije, službeno očitovao o svemu, i to kao Guy Beahm (što mu je stvarno ime) u ime lika kojega glumi.

Beahm je izjavio kako je do sporne situacije došlo jer nitko od njegove ekipe nije razmišljao o posljedicama snimanja u javnom WC-u. Kako kaže, toliko su se uživjeli u ulogu arogantnog Dr Disrespecta da nisu vidjeli što je ok, a što nije. Poručio je kako mu namjera nije bila da ikome stvori probleme, ali da shvaća kako je stvar otišla u pogrešnom smjeru. Zbog toga se u ime svog brenda ispričava.

Povratak Dr Disrespecta na Twitch najavljen je za 8. 7. Premda “doktor” tvrdi kako je incident bio korak natrag za njegov brend, s druge je strane dobio publicitet koji mu je donio još više popularnosti. Njegov povratak streamingu sada je iščekivani “događaj” među zajednicom gledatelja na Twitchu.

I nije mu to prvi put da se nakon neke afere vraća popularniji nego prije – prošle je godine priznao da je prevario svoju suprugu, uzeo si dva mjeseca pauze i po povratku postavio novi rekord gledanosti. Ne sumnjamo da će i ovaj put biti tako.

Komentari (5)

  • SanKa

    02.07.2019 - 10:55

    jebene mimoze

  • SeaNN

    02.07.2019 - 15:06

    Gluposti…

  • SlucajniProlaznik

    02.07.2019 - 15:09

    Idiot. Da je meni upao sa kamerom na WC ja bi se njemu morao ispričavati za šljivu koju bi mu bila na oku jer me zajebava. Idiot

    • bpeciko666

      @SlucajniProlaznik, 02.07.2019 - 21:04

      Hmmm, imam feeling da kompenziraš za nekaj?

    • SlucajniProlaznik

      @bpeciko666, 03.07.2019 - 12:43

      Gle, neke granice treba znati. Ovaj idiot ih je prešao

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?