HCL.HR

Draenor World of Warcrafta je do daljnjega no-fly zona

Luka Pleša 25.05.2015.   •   1 komentara


Blizzard je svojom najnovijom odlukom o trajnoj zabrani letenja po Draenoru zgrozio neke fanove.

Iako se dugo nagađalo da bi Blizzard u sljedećem ili nekom od nadolazećih patcheva Warlords of Draenora mogao dopustiti korištenje letećih mountova (u Draenoru), Ion Hazzikostas, jedan od glavnih dizajnera World of Warcrafta, u intervjuu za Polygon kazao je kako to neće biti slučaj. Nadodao je kako niti buduće ekspanzije također neće dopuštati letenje u novim zonama.

Ova vijest izazvala je nezadovoljstvo jednog dijela Warcraft zajednice. I dok jedni smatraju da je ovo dobar potez, jer je letenje na neki način smanjilo igrivi svijet i omogućilo igračima da preskaču sadržaj, drugi tvrde da je Blizzard postao lijen i da ukida letenje jer mu se ne da razvijati zone koje izgledaju lijepo i iz zraka.

Inače, treba naglasiti da je Blizzard u posljednjem financijskom izvještaju, nakon velikoga rasta na početku Warlords of Draenora, zabilježio smanjenjenje od tri milijuna igrača (odnosno aktivnih pretplatnika igre). Ovakve velike promjene u srži igre mogle bi taj broj samo još više povećati.

Komentari (1)

  • Czar

    25.05.2015 - 18:21

    Sve je to OK, nijhova igre i mogu je razvijati kako hoće i čak i mislim da im neće baš opasti broj pretplatnika radi ovog.
    Ono što jest za mene sporno jer što Blizzard u svom store prodaje flying mountove za nekih 20 eur komad a nemožeš ih koristiti u aktualnom contentu, a meni apsolutno ništa ne znači ako ga bude moguće koristiti u Draenoru kad nove ekspanzija izađe jer ću i ja tad provoditi 99% vremena na novom području gdje se opet nemože koristiti flying mount.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?