HCL.HR

Duke Nukem Forever novi info

Zoran Žalac 06.09.2010.   •   4 komentara


Kao što smo prije nekoliko dana izvijestili, Duke Nukem Forever vratio se u život. Tada smo znali tek ono što se mjesecima nagađalo, a sada smo upoznati i s nekim drugim informacijama

Kao što smo prije nekoliko dana izvijestili, Duke Nukem Forever vratio se u život. Tada smo znali tek ono što se mjesecima nagađalo – na njemu radi Gearbox Software; a sada smo upoznati i s nekim drugim informacijama. Pa krenimo redom… Prvo i najvažnije – igra stiže tijekom 2011. godine na PC, X360 i PS3. Izdavač je 2K Games, a već poznati razvojni tim sada drži kompletna prava na Duke Nukem franšizu. Ipak, valja spomenuti da je Gearbox primio jedan dio zaposlenika bivšeg 3D Realmsa, dok su se ostali formirali u novi studio zvan Triptych, koji se također nalazi pod Gearboxom.

Igra je inače dovršena, a Gearbox odrađuje završno poliranje, zajedno s još jednim timom – Piranha Games. Njihova uloga u čitavom projektu zasad nije poznata, no potvrđeno je kako će DNF imati multiplayer komponentu, te se nagađa kako spomenuti tim radi upravo na njoj. I na kraju, potvrđeno je kako će Forever dobiti i demo, što će svakako pozdraviti oni koji nakon svih silnih godina imaju opravdane sumnje u kvalitetu konačnog proizvoda.

Komentari (4)

 • patafix

  06.09.2010 - 22:03

  Nevirujen dok nevidin, a onda još uvik ne virujen.

 • croice

  07.09.2010 - 06:49

  prvi FPS koji sam zaigrao još i sad znam šifre napamet

 • Bela

  07.09.2010 - 12:46

  Meni Doom

  IDDQD i IDKFA 🙂

  Ne znam zašto ih još pamtim. Vjerovatno zbog nostalgije i zbog toga što je Doom rulo sve tada, pa i niz godina kasnije.

 • josozg

  27.09.2010 - 10:20

  duke rules

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!