HCL.HR

Dust: An Elysian Tail stiže na Steam

nebel 25.03.2013.   •   1 komentara


Dvodimenzionalni platformer Dust: An Elysian Tail, koji je prošle godine očarao korisnike Xboxa, u travnju stiže i na PC platformu, odnosno na Steam.

Prošlogodišnji indie platformer Dust: An Elysian Tail dobio je prilično dobre kritike novinara i igrača, a shodno tome dobro se i prodao, unatoč tome što je bio ekskluziva za Xbox Live Arcade. Razvojni tim Humble Hearts na temelju tog uspjeha odlučio je igru ponuditi još širem krugu igrača putem PC verzije, odnosno dovođenjem igre na Steam.

Potvrdio je to glavni dizajner igre Dean Dodrill, najavivši kako će igra PC igračima biti dostupna već idućeg mjeseca – tj. tijekom travnja. Što se razlika u odnosu na XBL inačicu tiče, ne bi ih trebalo biti, izuzmemo li uvođenje podrške za kontrolu tipkovnicom i podršku za različite rezolucije prikaza. No s obzirom da je Dust: An Elysian Tail mnoge očarao svojim grafičkim stilom, raznovrsnim gameplayem i količinom sadržaja, PC igrači vjerojatno se buniti što PC port uopće stiže na Steam, makar i bez novih/ekskluzivnih sadržaja.

Komentari (1)

  • buby8992

    25.03.2013 - 16:11

    Odlično, ovo sam htio odigrati, još samo da nam portaju i Shadow Complex.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?