HCL.HR

EA časti hrvatske kupce s popustima na tri hit igre

sponzorirani članak 24.05.2016.


Iskoristite priliku i ugrabite EA Sports UFC 2, Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 ili The Sims 4 na posebnom popustu do 12.06. ove godine.

ea-akcija-05-06

Ako ste ovih dana razmišljali o kupnji nove igre za PC ili PS4 i Xbox One konzolu, a propustili ste nabaviti The Sims 4, UFC 2 ili Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 po izlasku, sada je pravo vrijeme za kupnju. Počevši od jučer pa sve do 12.06. te tri hit igre možete nabaviti po akcijskim cijenama u trgovinama Sancta Domenice diljem Hrvatske, kao i na njihovu webshopu.

Vrlo zabavna, grafički impresivna i sportu vjerna tabačina UFC 2 tako može biti vaša u PS4 ili Xbox One izdanju za 399kn, što je popust od 150kn u odnosu na standardnu cijenu od 549kn.

Na istom popustu su i PS4 i Xbox One izdanja šarenog i Frostbite 3 engineom pogonjenog nastavka PvZ: Garden Warfarea koji nudi mnogo više sadržaja od ionako odlične jedinice i savršeno je pogodan za mlađe, kao i za starije igrače. PC verzija Garden Warfarea 2 može biti vaša za još 100kn manje, koštat će vas svega 299kn.

The Sims 4 je naravno PC ekskluziva, a iako je najstariji naslov na ovom popustu i dalje je vrlo zanimljiv i najbolja opcija za sve one što vole graditi krasne virtualne kuće i stvarati društveno ugodne ili neugodne situacije u svijetu emotivnih malih simljana. Umjesto standardne cijene od 399kn, The Sims 4 do 12.06. možete nabaviti za 299kn.

Sve te igre možete naručiti preko webshopa Sancta Domenice uz potpuno besplatnu i vrlo brzu dostavu diljem Hrvatske, a tu je i mogućnost plaćanja na do 24 rate, pri čemu vas UFC 2 i Garden Warfare 2 za konzole mogu ispasti samo 17kn mjesečno. Mjesečni trošak na koji ćete ubrzo zaboraviti, a dobijete igre koje zaboraviti nećete.

Vrijedi napomenuti i kako se radi o fizičkim izdanjima igara na disku, uz prikladnu kutiju koja će lijepo sjesti na vašu policu za igre, a koju kada je se zasitite možete kasnije i prodati. Luksuz je to kakav digitalne verzije igara ne mogu dati.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?