HCL.HR

EA će otkriti Battlefield 4 multiplayer na svojoj E3 konferenciji

Stjepan Fikter 07.06.2013.   •   3 komentara


Battlefield 4 multiplayer doživjet će svoju premijeru na E3 konferenciji koja počinje 10. lipnja u 22 sata po našem vremenu. No to naravno nije sve što će EA tamo prikazati…

Prije nešto manje od tri mjeseca imali smo priliku vidjeti otkrivanje Battlefielda 4 uz prikaz jednog dijela igrine singleplayer kampanje. Mnogi su bili oduševljeni viđenim, ali nedostajalo je ono što većinu igrača i najviše zanima – detalji o multiplayeru. Nakon što je tada izostao prikaz potencijalno najzabavnijeg segmenta igre, bilo je jasno da će EA otkriti sve detalje o tome na svojoj E3 konferenciji, a sada je stigla i službena potvrda svega toga.

EA je najavio kako će premijerno prikazati Battlefield 4 multiplayer na svojoj konferenciji uz neka druga iznenađenja. Potvrđeno je još da će tamo biti prikazi sportskih igara poput UFC-a, FIFA-e 14, Maddena NFL 25 i novog NBA Live naslova dok će Need for Speed Rivals također dobiti svoj dio vremena na konferenciji.

Uz ove naslove trebali bismo vidjeti još i novi Plants vs. Zombies, Ultima Forever i Fightback na kojemu radi Ninja Theory, a ukoliko isti ne budu prikazani na samoj konferenciji onda će se najvjerojatnije moći vidjeti na EA-ovom štandu za vrijeme trajanja sajma. Još ako se kojim slučajem nađete na samom E3 sajmu, moći ćete probati zaigrati Battlefield 4 i Need for Speed Rivals, ali nije otkriveno na kojim platformama. Naravno, Xbox One i PlayStation 4 verzije igara također će biti prikazane.

Ako ne mislite ‘skoknuti’ do E3 sajma u Los Angelesu, možete se pridružiti praćenju istoga na našem forumu budući da ćemo pratiti live streamove svih većih konferencija i uživo ih komentirati prije nego se bacimo na pisanje vijesti koje putem njih saznamo. Pa ako vas zanima Battlefield 4, slobodno navratite u naš E3 podforum 10. lipnja malo prije 22 sata kada počinje EA-ova konferencija (temu za praćenje te konferencije uskoro ćemo otvoriti).

Komentari (3)

  • AIRGUNS FREAK

    07.06.2013 - 13:49

    Jel ima koja dobra duša da mi plati put do los angelesa…ja plačam ulaz na E3

  • Jaime Lannister

    07.06.2013 - 19:40

    fan BF-a ali jebiga , EA ce dat igru za 500 kuna a onda jos 5 DLC-a koji ce doc po 150 kuna , nabijem ih na kur..

  • megatr0n98

    09.06.2013 - 11:49

    vrijedi svake lipe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?