HCL.HR

EA Sports WRC imat će sva godišnja doba na istim stazama

Zoran Žalac 23.09.2023.   •   2 komentara


Prvi put u povijesti Codemastersovih rally igara moći ćemo voziti iste staze u različitim godišnjim dobima, otkrio je novi video za EA Sports WRC.

Ekipa Codemastersa objavila je “dubinski” pogled na nadolazeći naslov EA Sports WRC. Dobili smo tako detalje o stazama, vozilima i mehanikama u igri.

Neki od zanimljivih detalja uključuju najduže staze u Codemastersovim rally igrama – s rutama i dužim od 30 kilometara. Nadalje, iste staze ćemo po prvi put moći voziti kroz sva četiri godišnja doba, u različitim uvjetima za vožnju.

Igra će koristiti Rally1 hibridni sustav za aktualna vozila, što znači da ćemo naglim kočenjem puniti bateriju koju potom možemo iskoristiti za ubrzanje. Postojat će tri taktike za ubrzanje: agresivna, balansirana i oprezna, a svaka će ovisiti o tome kad se može aktivirati i za što je prilagođena.

Vožnja će u igri biti podesiva na niz razina. Postojat će tako četiri vrste prijenosa, više razina opcija za stabilnost, pomoć prilikom startanja pa čak i automatsko korištenje brisača.

Komentari (2)

  • battery992

    23.09.2023 - 18:58

    Izgleda jako, jako dobro!!!

    • Darac83

      @battery992, 23.09.2023 - 22:12

      Bome, da.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?