HCL.HR

Ekspanzija Road to Gehenna za The Talos Principle izlazi ovog mjeseca

Stjepan Fikter 09.07.2015.   •   3 komentara


S prvom ekspanzijom za Croteamovu puzzle avanturu koja izlazi 23. srpnja, stižu četiri poglavlja s još izazovnijim zagonetkama uz novo društvo, filozofiju i likove.

Prva ekspanzija za The Talos Principle koja je najavljena prije tri mjeseca sada ima točan datum izlaska. Croteam i Devolver Digital otkrili su kako The Talos Principle: Road to Gehenna stiže 23. srpnja za PC, Mac i Linux.

Osim što će predstaviti četiri nova poglavlja unutar kojih ćemo rješavati još izazovnije zagonetke, ekspanzija Road to Gehenna uz pisce originalne priče Toma Juberta i Jonasa Kyratzesa donosi novo društvo, filozofiju i likove koje ćemo otkrivati putovanjem kroz Gehennu.

Devolver Digitalov CFO Fork Parker kaže: “Izvorni plan za The Talos Principle: Road to Gehenna bio je da se podijeli u 100 različitih DLC-a po pet dolara, ali naš DLC odjel za etiku savjetovao je protiv te odluke. Taj zasebni odjel naknadno je raspušten.”

Malo humora nikada ne škodi, no s objavom datuma izlaska ekspanzije još uvijek nismo saznali kada točno ove godine The Talos Principle stiže na PS4.

Ako još niste imali priliku zaigrati The Talos Principle, provjerite našu recenziju za više detalja o igri i pogledajte jedan od naših video komentara da dobijete dojam o zagonetkama kakve možete očekivati u tom virtualnom svijetu.

Komentari (3)

  • Anomaly

    09.07.2015 - 15:02

    Kažete prva, a koliko će ih biti?

    • Wingmaker

      @Anomaly, 09.07.2015 - 15:37

      Pa, ti si gamer na najjače, pa valjda će biti 666 DLC-ova da možeš sve to završiti u razumnom roku do petka 13-tog ;P

    • Anomaly

      @Anomaly, 09.07.2015 - 16:04

      I ja se nadam ali zbunjen sam pričom o DLC-jevima i ekspanzijama, prosto ne znam na čemu sam.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?