HCL.HR

Elon Musk želi graditi tunele pomoću kontrolera za Xbox

Zoran Žalac 10.09.2018.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


The Boring Company, firma u vlasništvu sveprisutnog Elona Muska, demonstrirala je kako misli ubrzati proces izgradnje tunela za novi sustav transportacije.

Vizionar zvan Elon Musk ima viziju u skoroj budućnosti napraviti novi sustav transporta u SAD-u. Međutim, za to prvo treba iskopati tunele, što povlači dosta posla i problema s kojima se izvođači radova moraju suočavati.

Međutim, tamo gdje postoji problem, postoji i izazov, a Muskov The Boring Company odlučio se poslužiti uređajem za kontroliranje videoigara kako bi ubrzali proces namještanja alata i uštedjeli na troškovima. U tu svrhu uzeli su kontroler za Xbox One konzolu i demonstrirali kako upravljaju dijelovima bušilice pomoću analognih palica, triggera i ostalih tipki.

Iz tvrtke nisu htjeli elaborirati zašto su koristili baš Xbox One kontroler, kad je dobro poznato da bi za ovako zahtjevne potrebe savršeno koristio upravljač Nintenda 64.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • i_love_all_games

    10.09.2018 - 16:44

    Koriste se kontroleri i u vojsci i posvuda a ova reklama je dobra za xboxov kontroler jer stvarno to zaslužuje. Ok, možda je malo overkill ali opet 😀

  • Apocalypse4987

    11.09.2018 - 07:38

    Naporan mi je ovi musk u zadnje vrime, samo prica a nista konkretno ne radi

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?