HCL.HR

EMS 7 – Hrvatske kvalifikacije za CS:S

Igor Belan 25.08.2010.   •   0 komentara   •   ESL


Otvorili smo prijave i pokazali sva pravila i raspored natjecanja za hrvatske EMS 7 kvalifikacije u Counter-Strikeu: Source. Prijavite svoj tim i pokažite nam što znate.

Vrijeme je došlo da vam predstavimo pravila i otvorimo prijave za hrvatske Counter-Strike: Source kvalifikacije za sedmu sezona ESL Major Seriesa. Nagrade za hrvatske kvalifikacije u ovoj igri ostaju iste kao i za već predstavljene kvalifikacije za COD4. Dakle prvo mjesto na kvalifikacijama osigurati će vašem timu od pet igrača tri mjeseca premiuma na ESL-u za svakoga igrača, članovi drugoplasiranog tima dobiti će dva mjeseca premiuma, dok će treće plasirani osvojiti po jedan mjesec premiuma po igraču.

Pravila su također ista – igra se u timovima 5 na 5 po single elimination strukturi, a minimalno tri člana tima moraju se nalaziti u Hrvatskoj. Primati ćemo do 8 timova, a prijaviti se možete do 5. rujna u 12 sati. Istoga dana u 19 sati počinje i prvo kolo natjecanja na mapi de_tuscan, u 20 i 30 sati igra se drugo kolo na mapi de_inferno dok se finale i meč za treće mjesto igraju u 22 sata na mapi de_train. Prijaviti se možete na našim ESL stranicama gdje imamo i nešto više detalja o kvalifikacijama.

ESL: EMS 7 – Hrvatske kvalifikacije za Counter-Strike: Source

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?