HCL.HR

Otkriveno je kad čistimo svemirsku postaju od nametnika u Endless Dungeon

Stjepan Fikter 19.01.2023.   •   2 komentara


Novo poglavlje serijala Endless ima datum izlaska, no za razliku od prethodnih naslova Endless Dungeon mijenja perspektivu i stavlja fokus na izometrijsku akciju.

Endless Dungeon – igra najavljena još 2020. – sada se napokon bliži  izlasku. Serijal Endless poznat je više u strateškim krugovima, no Dungeon odlazi u drugom smjeru. Perspektiva je sada izometrijska, a fokus je okrenut prema akciji koju možemo doživjeti samostalno ili kooperativno od 18. 5.

Kako je riječ o roguelite taktiziranju, na izbor imat ćemo galaktičke heroje koji se neće razlikovati samo po naoružanju nego i po vještinama. Glavni cilj je vratiti kristal, a tko pogine sve na putu manje je bitno sve dok je kristal čitav u našim rukama. U tom pothvatu pomoći će nam i različite strojnice koje ćemo moći postavljati.

Kao što je i za očekivati, čim se počnemo dublje kretati unutar svemirske postaje, to će biti više protivnika koji se kreću od robota do povećih čudovišta. Naravno, što više napredujemo skuplja se i bolja oprema, a kad izgubimo život možemo odlučiti kako ćemo razvijati našeg lika.

Endless Dungeon dolazi na PC, PlayStation te Xbox platforme, a moći će se igrati i u pokretu na Switchu.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?