HCL.HR

Epic Games Store osigurao je još jednu ekskluzivu – “GTA” na Havajima

Zoran Žalac 05.03.2019.   •   6 komentara   •   Industrija videoigara


Još se jedan nezavisni proizvođač igara odlučio prisegnuti vjernost Epic Games Store platformi i u potpunosti zaobići Steam.

Nova igra tvoraca Retro City Rampagea prošle je godine bila najavljena pod nazivom Shakedown: Hawaii, a danas smo doznali nekoliko novih detalja o njoj. Saznali smo, između ostaloga, da ćemo Havaje istraživati u 16-bitnoj grafici te ćemo posjetiti gradove, plaže, parkove, farme i džungle. Po uzoru na GTA 5, priča će pratiti tri zasebna lika.

No, prava vijest zapravo nije vezana uz sam gameplay već uz činjenicu da je Shakedown: Hawaii postao još jedna ekskluziva Epic Games Store platforme. Točnije rečeno, igra ovog proljeća izlazi na brojnim platformama, uključujući čak i Nintendo 3DS i PlayStation Vitu, no na PC-u će biti dostupna samo na Epic Games Store.

Ne znamo radi li se o trajnoj ekskluzivnosti ili o privremenom dogovoru, ali što god bilo posrijedi – Steam je upravo izgubio još jednu zanimljivu indie igru. Do sada je Epic osigurao neke zvučne ekskluzive na PC platformi, kao što su npr. Journey, Statisfactory, Super Meat Boy Forever, World War Z, Close to the Sun, Dangerous Driving i Dauntless.

Komentari (6)

  • vlatko2003

    05.03.2019 - 19:41

    nek si uzimaju sto vise takvih

  • Chimichangas

    06.03.2019 - 08:09

    Znaci kad jednog dana budem imao gaming PC, morat cu imat 3-4 launchera intalirana 😀

    • TopkeBosanac

      @Chimichangas, 06.03.2019 - 10:49

      Kazu “poklonjenom konju se ne gleda u zube” al’ realno zbog ovih njihovih “besplatnih” naslova i ne vrijedi instalirati epic games, mslm ako ces ovo igrati i one gluposti sto dodjeljuju ne bi li navukli ljude da kupuju konkretne igrice iz storea, onda sam zabrinut xD.

    • Chimichangas

      @TopkeBosanac, 06.03.2019 - 11:19

      Ma samo komentiram zapravo ovaj dio gdje je napisano da je dosta igara prešlo na Epic games, čak je i Metro novi tu. Al slažem se s tobom, rijetko se nađe nešto dobro besplatno kad djele, tu je u prednosti Ps4, gdje bude bar jedna dobra vrijedna igranja u 2 mjeseca 😀

    • TopkeBosanac

      @Chimichangas, 06.03.2019 - 11:32

      Cuo sam jednom mudru recenicu: “Niko ne radi za narod.” 🙂

    • Chimichangas

      @TopkeBosanac, 06.03.2019 - 11:34

      Ili ona “nema džabe ni u stare babe”.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?