HCL.HR

Epic Mickey 2 dolazi na 3DS?

Igor Belan 21.03.2012.   •   2 komentara


Francuski Nintendo Magazine putem Twittera je dao do znanja da ćemo sljedeći tjedan čuti najavu Epic Mickeya 2 … i to za 3DS!

Epic Mickey, Wii ekskluziva iz 2010. godine definitivno dobiva nastavak. To smo znali i prije, no ono što nikako da doznamo za sigurno su platforme na kojima će Epic Mickey 2 izaći. Nakon skromnog uspjeha jedinice kao Wii ekskluzive, Epic Mickey 2 tzrebao bi uz Wii (i vjerojatno Wii U) izaći i kao X360 te PS3 igra, no ako je suditi po Francuskom Nintendo Magazineu, 3DS verzija je također u produkciji.

Ovaj časopis je naime putem službenog Twitter profila objavio kako sljedeći tjedan možemo očekivati neku vrstu prezentacije Epic Mickeya 2, ističući pritom 3DS inačicu igre podimena Power of Illusion. Osim toga, u istome tweetu spomenuta je i nekakva klasična 2D igra koja bi također trebala biti prikazana sljedeći tjedan, ali osim toga ne znamo ništa o njoj.

Koliko vidimo, u međuvremenu je s @NintendoMagFr profila uklonjen sporni tweet, a šanse su da je igrin izdavač Disney Interactive imao svoje prste u tome. Oni su naime, upitani o ovom slučaju, izjavili samo kako trenutno nemaju ništa za reći na tu temu.

Jeste igrali prvi Epic Mickey? Što kažete na potencijalnu 3DS verziju?

FORUM: Nintendo 3DS podforum

Komentari (2)

  • Gospodar Svemira

    21.03.2012 - 16:25

    Hm, ovaj Epic Mickey?

  • bombajstampa

    21.03.2012 - 20:58

    Da, prvi nastavak i nije baš bio obljubljen od strane kritike ali i publike. Čini se da platformeri, osobito ovakve tematike, nisu Warrenov đir.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!