HCL.HR

Epic Mickey za 3DS će odmah po izlasku biti dostupan i u eShopu

Igor Belan 12.10.2012.   •   0 komentara


Epsku 2D platformersku zabavu u stilu Mickey Mousea nećete morati danonoćno tražiti po hrvatskim trgovinama, a moći ćete ga zaigrati čim izađe.

Ljubitelji platformera i vlasnici 3DS konzola ovog studenog trebali bi dobiti pravu poslasticu – Epic Mickey: The Power of Illusion. No da bi ju ti isti zaigrali neće morati čekati da domaće trgovine nabave igru ili naručivati online pa opet čekati tjedan-dva samo da bi im poštar na kraju donio pismo s carine. Ne ne, pored klasičnog izdanja u kutiji, igru će biti moguće nabaviti i kao download naslov putem eShopa, baš kao i nedavni New Super Mario Bros. 2 te još par većih 3DS hitova.

Prenosi tu potvrđenu informaciju Siliconera, a ukoliko se do tada ni jedan drugi third-party developer ne odluči na takav potez, Epic Mickey: The Power of Illusion biti će prva 3DS third-party igra izdana u kutiji i na eShopu u isto vrijeme.

Također je potvrđeno kako će Disney izdati demo verziju igre “negdje u budućnosti”. Ako nas pitate, to će se dogoditi kada se eShop updatea 8. studeni, oko tjedan dana prije izlaska pune igre.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?