HCL.HR

ESL najavio nagradni fond od 1 milijun dolara za ESL One Dota 2 turnir

Juraj Bevandić 26.02.2015.   •   1 komentara


Ne samo da će se u sklopu ESL One Dota 2 Series ove godine održati više turnira, već su i nagrade uvećane, pa će ukupni iznos preći magičnu granicu od milijun dolara.

ESL je objavio kako će nagrada za 2015 ESL One Dota 2 turnire iznositi ukupno milijun američkih dolara. To je četverostruko veći iznos nego što su u natjecanje uložili prošle godine.

„Počinjemo sa ESL One Frankfurt 2015 u lipnju ove godine, za koji smo nagradu povisili sa 150 tisuća na 250 tisuća dolara, a to je samo početak.”, izjavio je direktor pro gaminga u ESL-u, Ulrich Schulze.

„ESL One će postaviti novi standard za profesionalna Dota 2 natjecanja. Odlučili smo pomaknuti granice i dati igračima diljem svijeta više prilika da se probiju kao profesionalni igrači.“

Prošlogodišnji Dota 2 series sastojao se od dva turnira, u Frankfurtu i New Yorku. Očekuje se da će se ove godine ta brojka povećati, a izjavljeno je također da će se natjecanja održavati u nekim od najznačajnijih stadiona i arena na svijetu.

Prošle godine smo posjetili ESL One Dota 2 turnir u Frankfurtu pa provjerite kakva je bila atmosfera i tko je pobijedio u našem izvještaju.

Komentari (1)

  • hanteed

    26.02.2015 - 15:10

    steta sto za fifu nema nekih veci natjecanja za sve,ima nekoliko ali moras biti iz njemacke ili iz ostalih drzava europe

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?