HCL.HR

eSport Arena je sada Friendly Fire Esports, iskoristite popust na njihovu high-end gaming periferiju

sponzorirani članak 01.07.2019.   •   Tehnologija


Hrvatska tvrtka eSport Arena promijenila je ime u Friendly Fire Esports, ali high-end gaming proizvodi koje proizvode ostali su isti. I sada ih možete ugrabiti na posebnom popustu!

Za tvrtku eSport Arena već ste zasigurno čuli ako nas redovito pratite. Ova hrvatska tvrtka pokrenuta je od strane strastvenih gamera i hardverskih znalaca koji su odlučili napraviti svoju liniju proizvoda krojenih za zahtjevnije gamere, ali po razumnijim cijenama.

Zainteresirani ovako opisanom hrvatskom kompanijom prošle godine testirali smo tri njihova proizvoda i definitivno nisu razočarali.

Sada su promijenili ime u Friendly Fire Esports. No to ne znači da su promijenili i stav prema stvaranju pristupačnih premium proizvoda za gamere. Ono što nam se posebno sviđa kod Friendly Firea je što ne kompliciraju s previše različitih modela već su se fokusirali napraviti jedan idealan proizvod u svakoj kategoriji.

I sada su svi ti proizvodi na velikom End of School popustu koji traje do 15.07.

Njihov No-Scope Master miš ima ugodan i poznat oblik, kvalitetne japanske Omron prekidače i jedan od najboljih senzora na svijetu – PMW3360. Inače košta 400 kn, ali sada može biti vaš za svega 329 kn. Napravili smo unboxing video ovog proizvoda pa ga možete pogledati ispod. Samo imajte na umu da se tvrtka sada zove Friendly Fire Esports.

Uparite li taj miš s njihovom mekom, velikom i kvalitetno obrubljenom Skill Mat podlogom koja će pokriti i područje vaše tipkovnice, možda vam se i aim malo poboljša. Skill Mat je sada 119 kn (umjesto 150 kn).

Svakom gameru treba i dobar headset, a Headshot Melody iz Friendly Firea dizajniran je za precizan zvuk uz velike 53mm zvučnike, udobno dugotrajno korištenje, odličnu izolaciju i dobar zvuk s druge strane linije uz kvalitetan mikrofon. Headset dolazi uz vlastitu zvučnu karticu, ima čak i RGB osvjetljenje i podršku za 7.1 softversku projekciju. Sve to uz ovaj popust dobijete za 499 kn.

Unboxing video napravili smo i za ovaj headset pa za više informacija kliknite na play.

Penta Keys tipkovnica je također na popustu, a radi se o poprilično jedinstvenom gaming proizvodu s opto-mehaničkim prekidačima (čitajte: tipke imaju lasere) zbog kojih je tipkovnica izdržljivija i brža u reakciji od tipičnih mehaničkih tipkovnica u istom cjenovnom razredu. Penta Keys tipkovnica inače košta 800 kn, no sada može biti vaša za 649 kn. Napravili smo video i o njoj prošle godine.

I za kraj, tu je nezaobilazni gaming stolac zvan Master Seat da zaokruži ovo premium gaming iskustvo. Napravljen od automobilske kože, memorijske pjene i „čistog užitka“, kako kaže Friendly Fire ekipa, iz ovog stolca teže ćete se ustati nego iz kreveta na kišno jesensko jutro. Inače košta 2300 kn, ali sada je  dostupan za 1899 kn.

Sve ove proizvode možete naručiti preko Friendly Fire Esports web shopa, gdje ćete naći i detaljne specifikacije za svaki.

Samo imajte na umu da cijene neće biti ovakve zauvijek – End of School akcija traje samo do 15.07.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?