HCL.HR

Evo koje nagrade možete osvojiti glasovanjem u našem Zlatnom Dabru

Zoran Žalac 26.12.2018.   •   HCL objave


Zlatni Dabar 2018 je u tijeku, a ostavljanjem svog glasa za igru godine možete osvojiti neke zanimljive igre.

Prošlo je već tjedan dana otkako smo otvorili sezonu Zlatnog Dabra. Više od petstotinjak vas ostavilo nam je svoje glasove za najbolju igru u 2018. godini, no Dabar još uvijek traje (do 31. 12.) što je dobra vijest za sve vas koji još niste iskoristili svoju priliku da osvojite nagradu.

Naime, glasovanjem u Zlatnom Dabru 2018 ostvarujete pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju, a sada je konačno došlo vrijeme da vam otkrijemo što sve možete osvojiti.

Ove godine naši su nam sponzori priskrbili šest različitih igara za različite platforme. Na nagradnom fondu prije svega zahvaljujemo ekipi Sancta Domenice, domaćim proizvođačima iz Croteama i Gamepiresa, a zatim i izdavačkim kućama Square Enix, WB Games, Bethesda i 2K Games.

Nagradni fond je sljedeći:

  • 10x primjeraka igre SCUM za PC
  • 4x primjeraka igre Shadow of the Tomb Raider (Croft Edition) za PlayStation 4
  • 5x primjeraka igre Just Cause 4 za PC
  • 5x primjeraka igre Just Cause 4 za Xbox One
  • 3x primjerka igre LEGO DC Super-Villains za PlayStation 4
  • 3x primjerka igre WWE 2k19 za PlayStation 4
  • 3x primjerka igre Fallout 76 za PC

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju posjetite ovu stranicu i slijedite upute za glasovanje. Da biste mogli sudjelovati u nagradnjači, morate biti registrirani korisnik HCL portala.

Dobitnike u nagradnom natječaju odabrat ćemo nasumičnim odabirom, a rezultati će biti objavljeni nedugo nakon završetka Zlatnog Dabra po isteku godine. Napominjemo kako ćemo dobitnike nagrada kontaktirati putem privatnih poruka na HCL portalu, stoga vam preporučamo da u vrijeme objave rezultata povremeno provjerite svoj korisnički profil na HCL-u.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?