HCL.HR

F.E.A.R. Online u listopadu stiže na Steam

Renato Pedišić 30.09.2014.   •   3 komentara


F.E.A.R. Online, F2P spin-off Monolithove horor FPS franšize, sredinom listopada stiže na Steam te donosi pristup igranju sličan onome u Left 4 Dead serijalu.

Fali vam straha u životu? Što kažete na malo besplatnog mrežnog straha u režiji novog F.E.A.R.-a koji sredinom listopada stiže na Steam? Da, ako ste zaboravili, u režiji korejskog studija InPlay Interactivea i MMO kompanije Aeria Games uskoro nam stiže F.E.A.R. Online koji kroz free-to-play model donosi brojne kompetitivne i kooperativne multiplayer modove.

Otvoreno beta testiranje započet će 8. listopada za sve zainteresirane, a puni izlazak igre na Steam očekuje se 17. listopada.

Ono što za sada znamo je kako će kooperativna kampanja vođena pričom posuditi osnovnu premisu od Left 4 Dead serijala te će staviti četvero igrača u uloge F.E.A.R. operativaca koji istražuju paranormalne aktivnosti po završetku priče F.E.A.R.-a 2. Obećano nam je puno susretanja omiljene nam djevojke Alme Wade, a shodno s time i puno potrošenih pelena za odrasle.

Što se tiče kompetitivne strane igre, u njoj će se pojaviti popularni Soul King mod iz F.E.A.R.-a 3 u kojemu igrači uzimaju uloge izmučenih duša s ciljem nastanjivanja u neprijateljskim tijelima i vođenja borbe protiv protivničke umjetne inteligencije. Osim ovog moda očekujte i mnogo konvencionalnije kompetitivne modove koje svi dobro poznajemo i u kojima redovito uživamo.

Planirate li zaigrati F.E.A.R. Online ili vas je već sad možda previše strah? Dok razmišljate o odgovoru, bacite oko na malo stariji, ali dovoljno deskriptivni teaser trailer koji se fokusira na demonstriranje atmosfere nadolazećeg naslova.

Komentari (3)

 • Grimjaw_

  30.09.2014 - 20:32

  Cini se kao dobra stvar, mogao bi isprobati.

 • Branjo84

  30.09.2014 - 20:38

  Valja probati.

 • Missionary

  01.10.2014 - 21:33

  Ono sto sam igrao kada je bila u closed Alpha ili Beta (ne sjecam se) bila je jako losa. Zvukovi oruzja onda sam gunfight je bio veoma los. E sada ne znam dali su nesto promijenili.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?