HCL.HR

Fable prelazi na MMO žanr?

Zoran Žalac 15.05.2012.   •   1 komentara


Ako je suditi po aktivnostima Lionhead Studiosa, serijal Fable mogao bi nastaviti sa širenjem na druge žanrove te se pojaviti u MMO izdanju.

Fable je jedan od onih serijala koji svakom novom igrom nažalost gubi kredibilitet među fanovima. Fable 2 bio je svojevrsno razočaranje za koje se Lionhead Studios nije mogao iskupiti ni još jednim nastavkom. Nedavni slučaj Fable Heroesa s razlogom je prošao nezapaženo kod igrača, a kvaliteta nadolazećeg Fable Journeya za Kinect pod velikim je upitnikom jer je igra rijetko koga impresionirala na prošlogodišnjem E3 sajmu.

No čini se kako Lionhead ne namjerava zapostaviti ovaj serijal. Štoviše, izgleda kako im je plan nastaviti sa širenjem serijala na druge žanrove. Nakon RPG-a, akcijske avanture i on-rail shootera, Fable bi mogao postati MMORPG. Naime, Lionhead je upravo objavio kako traži „Multiplayer Level Dizajnera“ za ambiciozni novi projekt. U opisu stoji kako bi budući zaposlenik trebao imati iskustva s dizajniranjem timskih, MMORPG i ostalih multiplayer igara.

Dakako, ovo ne mora značiti da Lionhead uistinu priprema Fable MMO. Ipak, takvo što nije nemoguće, a i sasvim je izgledno s obzirom da je Fable do sada u nekoliko navrata već eksperimentirao s multiplayerom.

Komentari (1)

  • Zeus_CM

    15.05.2012 - 19:42

    tržište je zasićeno mmo-ima a nakon debakla fable 3-a ko bi igrao ovaj mmo. :Genius:

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?