HCL.HR

Fabledom poziva nas u izgradnju bajkovitog kraljevstva

Stjepan Fikter 12.01.2023.   •   2 komentara


Ovog proljeća imat ćemo prilike postaviti rane temelje budućeg kraljevstva kad Fabledom postane dostupan kroz early access program na PC platformi.

Fabledom

Crpeći inspiraciju iz igara poput The Settlers, Foundation te Kingdoms and Castles, Fabledom će nam ovog proljeća demonstrirati svoju viziju izgradnje kraljevstva u svijetu u kojemu su bajke postale stvarnost. Fokus igre tako će biti na jednostavnosti i pristupačnosti uz ugodne vizuale te opuštajuću atmosferu.

Fabledom se kao city building naslov sastoji od klasičnih elemenata kao što je skupljanje resursa, gradnja i proizvodnja dobara. To znači pronalazak odgovarajuće pozicije za postavljanje prvih temelja kuća i cesta. Iz okoline morat će se iskorištavati resursi kako bi se moglo napredovati, a proizvodnjom će se razvijati ekonomija.

Naše kraljevstvo neće biti jedino u bajkovitom svijetu, a trgovina će biti jedan od načina kako će se vršiti interakcija sa susjedima. Dobra stara diplomacija također će biti prisutna, a kada riječi više ne budu od koristi, stanovništvo će morati uzeti stvar u svoje ruke. Osim toga, poznato je kako kraljevstvo bez bolje polovice teško može opstati, a upravo će traženje sreće u ljubavi također biti jedan od elemenata koji će utjecati na igru.

Sve to zaokružit će magični svijet kojeg nastanjuju divovi, vještice, leteće svinje i druga bića, a tijekom naše avanture moći ćemo istraživati okolinu kako bi pronalazili raznolike tajne. Punu verziju trebali bi zaigrati nakon godine dana od dolaska u early access program, a za cijelu igru najavljuje se dužina kampanje od 20 do 30 sati. Sve ovisi koliko budemo detaljno istraživali svijet u kojemu se nalazimo.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Monster Tamer

    12.01.2023 - 19:41

    Ovo meni izgleda kao idealna igra za opuštanje. Sviđa mi se Art Style, lijepo izgleda.

  • Old_Gam3r

    13.01.2023 - 08:54

    Bajkoviti Anno, taman za ubiti par dana, izgleda odlično

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?