HCL.HR

Facing Worlds vraća se u modernom izdanju u Unreal Tournament

Stjepan Fikter 18.09.2015.   •   3 komentara


Uz tri nove CTF mape, među kojima je i popularni Face, nova nadogradnja predstavlja početak Pre-Alpha sezone gdje se skupljanjem iskustva otključavaju mogućnosti sređivanja lika.

Tko je igrao UT, a da nije zapucao na Faceu kao da ga nije ni igrao. Ova sada već kultna mapa među mnogim veteranima serijala, vraća se u novi Unreal Tournament s posljednjim ažuriranjem za koje developeri kažu da je najveće do sada.

Kada smo kod mapa, uz kultna dva tornja tu su još Titan Pass i Pistola Battleground, dvije mape također dizajnirane za CTF mod te novi skinovi – Visse i Skaarj trooper Garog.

Značajna novost koja stiže s ovim patchom je početak Pre-Alpha sezone čije je trajanje određeno do kraja 10. mjeseca pa svi koji budu igrali na Epicovim službenim serverima moći će skupljati iskustvo kojim se otključavaju opcije za sređivanje lika.

Iz Epica kažu: “Ovo je naša prva iteracija sustava napredovanja pa putovanje može biti malo neravno. Možete osvajati predmete koje ćete zadržati s pre-alpha logom da pokažete kako ste sudjelovali, a s povratnim informacijama pomognete nam napraviti bolju igru.”

Uz sustav napredovanja, stigli su i offline izazovi čije završavanje otključava novi sadržaj, a tu je i poboljšana umjetna inteligencija za botove, pogotovo u CTF modu. Svi koji se žele registrirati za pre-alphu, mogu to napraviti putem službene stranice.

Komentari (3)

  • spoony

    18.09.2015 - 18:36

    aaaaaa uz ovu mapu me vezu najljepse uspomene… s vrha tornja sam sa sniperom drzao dva frenda prikovana iza njihovog tornja, nisu mogli mrdnut, na kraju odustali od igre xD

  • Dilo_trasul

    19.09.2015 - 08:51

    q2dm1 za quake2 i ovaj face za UT su mi definitivno najdraze MP mape ikad

  • Wingmaker

    19.09.2015 - 14:50

    Meni je najjača Deck 17 iz UT-a ;P

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?