HCL.HR

Fallout 4 neće imati vremenski ekskluzivne DLC pakete

Zoran Žalac 28.09.2015.   •   2 komentara


Za razliku od dosadašnjih igara Bethesda Softworksa, Fallout 4 neće imati naknadni sadržaj koji je privremeno ekskluzivan za neku platformu nego će svi DLC paketi na svim platformama stizati u isto vrijeme.

Fallout 3 i Skyrim imali su tu praksu da su im DLC paketi redovito izlazili prvo za Xbox 360 konzolu, pa tek mjesec dana kasnije za PC i PS3 verzije. Bez obzira što je tu bilo riječi o dodatnom sadržaju koji se plaćao, dobar dio publike kritizirao je Bethesdinu pohlepu. Za Fallout 4 je stoga odlučeno kako preferiranih platformi neće biti. Odnosno, svi će DLC sadržaji na sve tri platforme (PC, XBO, PS4) dolaziti u isto vrijeme, ili barem na isti dan.

Ranije je doduše uočena mala naklonost prema Xbox One platformi jer se naručivanjem igre prije izlaska, s tom verzijom u paketu dobiva i digitalni Fallout 3. Isto tako, podrška za modove na konzolama će prvo stići u Xbox One verziji.

Bez obzira na razlike u platformama, otkriveno je kako bi Fallout 4 trebao težiti oko 28 gigabajta, na konzolama. Usporedbe radi, to je oko sedam puta više od Skyrima, a svi znamo da je Skyrim u svoje vrijeme bio masivna i dosta lijepa igra.

Usput rečeno, iz Bethesde su demonstrirali i kako izgleda sustav napredovanja, odnosno zarađivanja perkova koji se lijepe na atribute SPECIAL karakteristika. Video o tome prenosimo u nastavku. Fallout 4 na spomenute platforme stiže 10. 11. ove godine.

Komentari (2)

  • ffranz13

    28.09.2015 - 17:15

    Treba ovo dočekati. Obožavam Bathesdine igre. Do sada mi je za ovu godinu i dalje Witcher 3 najbolja igra i mislim da je samo ova može srušiti sa trona. Stvarno od Fallouta očekujem dosta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?