HCL.HR

Fanovi Silent Hill serijala mogu prenadručiti limitiranu seriju – skejtova

Stjepan Fikter 21.06.2021.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara


Službena Konamijeva trgovina postat će bogatija uz Silent Hill robu i to povodom nekakvog slavlja koje Konami planira. Kakvog točno slavlja, još ne znamo, ali nemojte si dizati očekivanja.

Silent Hill Pro Skater? U današnje vrijeme zašto ne?

Iako su šanse za tako što vrlo male, ubrzo ćemo imati priliku i sami biti “pro” uz pravi, fizički Silent Hill skejt. Koji je uz to još i limitiranog izdanja pa brže bolje požurite osigurati si svoju dasku.

Upravo je to “velika” najava koja nam je danas stigla za Silent Hill franšizu jer će Konami vlastitu trgovinu obogatiti s novom Silent Hill robom.

Dok ljudi iščekuju ikakve informacije o potencijalnoj novoj igri, a najava za Abandoned jaše na valu tog blesavog hajpa, fanovi će se ipak morati zadovoljiti s novim merchom iz popularne horor franšize.

Osim već spomenutog skejta, bit će tu majica, kapa te prišivaka. Za svakog ponešto valjda, iako Konami spominje kako je razlog puštanja limitirane serije mercha nekakvo slavlje. Realno, nećemo ni pogađati kakvo – bolje da nas iznenade.

Označeno sa:

Komentari (5)

  • DerkAym

    21.06.2021 - 18:30

    sw

  • mili1985

    21.06.2021 - 18:48

    Blesavi hajp, ali bome sam se i ja priključio tom vlaku. Biti će napeto ovih dana 😆

  • djosic85

    21.06.2021 - 19:14

    Ne vjerujem u taj abandoned. A što se tiče skejtova ovi iz konamija da nemaju pametnijeg posla. Nadam se i da rade na igri kad već štancaju skejtove

  • Cipelcug

    21.06.2021 - 19:35

    Kad je horor franšiza toliko dobra da prodaje skejtove, znaš da je klasik. Mislim primarno na SH 1 – 4 (Team Silent), posebice dvojku. S druge strane, tragično je što Konami radi s licencom.

  • Razor

    22.06.2021 - 12:24

    Izgleda da Abandoned ipak nije novi Silent Hill. Developeri su više puta tweetali da nemaju veze s Konamijem i Hideom, a sada je i Hasan Kahraman napravio video. Iako su si sami krivi jer očito su radili gerilski marketing (pogodite naziv igre prvo slovo S, zadnje L), ali mislim da nisu htjeli stvoriti ovoliki hype nego vjerojatno su samo htjeli stvoriti malo intrige što dokazuje i činjenica da su izbrisali kontroverzni tweet.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?