HCL.HR

Far Cry 3 u našoj detaljnoj recenziji

Igor Belan 20.12.2012.   •   HCL objave


Far Cry 3 nudi mnogo toga za istražiti u svom virtualnom svijetu, a nakon što smo istražili više-manje sve te pritom ubili par stotina negativaca i životinja i zapalili pola igrina otoka, evo što mislimo o igri.

“Odmah na početku ove recenzije ubit ću napetost i priznati vam da je Far Cry 3 veoma uspješan spoj pozitivnih točaka prva dva dijela. Ozračje je nešto sličnije prvoj igri, barem onom dijelu prije pojavljivanja misterioznih čudovišta, dok su priča, otvoren svijet i tehnikalije ipak sklonije dvojci.”

Citiranim riječima naš Juraj započeo je svoju veliku recenziju novog Far Crya, igre o čijim smo (pre)čestim trailerima redovito pisali, igre koju smo vam prezentirali u obliku velike najave i naravno – igre koju je gotovo svaki FPS-lovin’ gamer na svijetu čekao otvorenih ruku. Ovu recenziju ste čekali, danima ste nas pitali kada ćemo ju objaviti, a iako nam je žao što ju na kraju nismo mogli odraditi u video obliku, tekst koji se nalazi iza sljedećega linka pisan je s hrpom gamerske volje i ljubavi. Pročitajte ga, ozbiljno. A onda ostavite i svoju ocjenu i komentar – jer na HCL-u nikad nije poanta da samo pročitate tekst, poanta je i da popričamo o tome.

RECENZIJA: Far Cry 3 Ovo je samo standardna vijest o novoj recenziji, zato su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare i ocjene očekujemo unutar same recenzija – samo pratite gornji link.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?