HCL.HR

Fight Night serijal na pauzi

ToxarE 25.05.2013.   •   0 komentara


U EA Sportsu očitovali su se o sadašnjem stanju i budućnosti njihovog boksačkog serijala Fight Night, rekavši kako je isti na čekanju jer EA Canada radi na UFC igri.

Uspješne simulacije boksa iz serijala Fight Night (iliti nekadašnjeg Knockout Kingsa) neće dobiti još jedan nastavak – barem ne tako skoro. Naime, izvršni potpredsjednik EA Sportsa Andrew Wilson za IGN je izjavio kako je kompanijin fokus kod borilačkih igara sada postavljen na nadolazeću UFC igru. .

„Trenutno je veliki dio tima zaslužnog za Fight Night zapravo tim koji radi na UFC igri. Vidim li budućnost za Fight Night? Naravno. Ali naš fokus trenutno je na UFC-u.“ – stoji u Wilsonovoj izjavi.

Electronic Arts otkupio je UFC licencu od THQ-a prošle godine, a prije toga je imao vlastitu borilačku igru EA Sports MMA. Posljednja igra iz Fight Night serijala nosila je podnaslov Champion i izašla je 2011. godine. Nadolazeća UFC igra još uvijek nije imenovana, no potvrđeno je kako će igra doći i u next-gen izdanju, a koristit će novi Ignite pokretač.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?