HCL.HR

Figurica lika iz Xenoblade Chronicles 2 nadmašuje i samu igru

Zoran Žalac 28.12.2017.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Ljubitelji igre Xenoblade Chronicles 2, ili možda bolje reći fanovi najobdarenijeg ženskog lika iz te igre, bit će oduševljeni novom figuricom koja je u izradi.

good-smile-company-pyra-figure-photo-4

Xenoblade Chronicles 2 je igra koja vam se ureže u trajno sjećanje brojnim prizorima fantazijskih krajolika. No, budimo realni, Xenoblade Chronicles 2 većini igrača ostat će u pamćenju po liku Pyre, djevojke koja služi kao pomoćnica protagonista Rexa. Zašto je tomu tako doista nije teško uočiti. Kad god se Pyra u igri prikazuje sprijeda, grudi joj hoće kroz ekran iskočiti. A kad se Pyra u igri prikazuje otraga… ne, nema drugi par sisa na leđima, ali nije ni daleko od toga.

S obzirom da su seks i erotika snažni katalizatori prodaje, ne čudi što će Nintendova igra dobiti prigodnu figuricu Pyre u luksuznom izdanju. Neće se Pyra naći u prirodnoj veličini već će figurica biti visine 21 centimetar, ali perverznjaci se ne bi trebali brinuti – strateški je postavljena u pozu tako da istakne sve svoje “atribute”.

good-smile-company-pyra-figure-photo-7

Gledajući njezine vanzemaljske proporcije, ne možemo ne zaključiti kako je Pyra u suštini vrlo kompleksan, pa čak i tragičan lik. Sudbina očito ne gleda na anatomiju kad bira spasitelja svijeta.

Ako vas to zanima, figurica će biti spremna tek nagodinu – krajem 2018. godine, a koštat će triput više nego sama igra. Pa tko voli…

Označeno sa: ,

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?