HCL.HR

Final Fantasy 15 duboko u razvoju, projekt visokog prioriteta

Žarko Ćurić 13.02.2014.   •   0 komentara


Producent Yoshinori Kitase potvrdio je da se Final Fantasy 15 nalazi u poodmakloj fazi razvoja te je projekt dobio visoki prioritet u Square Enixu.

Final Fantasy 15, nekad davno, jako davno najavljen pod nazivom Versus 13, trenutno se nalazi u poodmakloj fazi razvoja. Ta informacija dolazi od Yoshinori Kitasea, producenta Final Fantasy serijala, u intervjuu za Videogamer. Osim toga, Square Enix je označio Final Fantasy 15 kao projekt visokog prioriteta, što bi vjerojatno trebalo značiti da se ogroman broj njihovih zaposlenika posvetio baš ovom projektu radi što bržeg izdavanja i više kvalitete.

U intervjuu je spomenuto da unatoč promjeni naziva sama priča se i dalje vrti oko Fabulla Nova Crystallis mitologije poznate iz Final Fantasy 13 serijala, bez obzira na to što se ne događa u istom svemiru i vremenu. Kitase je napomenuo da su jako zadovoljni sa snagom Xbox One i PlayStation 4 konzola te da će dodatnu snagu iskoristiti za veći broj likova na ekranu u svojim budućim projektima. Osim razvijanja potpuno novog sustava borbe, Square Enix se nada implementirati i određene dijelove iz prijašnjih Final Fantasy naslova koji nisu iskorišteni do kraja.

Final Fantasy 15 nema još konačan datum izlaska, no vjerojatno bi neke nove informacije trebali dobiti na nekom od većih gaming sajmova ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?