HCL.HR

Final Fantasy XIII-2 stiže sljedeći mjesec na Steam

Žarko Ćurić 12.11.2014.   •   0 komentara


11. prosinca na Steam stiže drugi dio Final Fantasy XIII trilogije. Za razliku od prvog dijela sadržavat će opciju izmjene rezolucije te nova poboljšanja i značajke.

Square Enix objavio je ovog rujna da će Final Fantasy XIII trilogiju nakon PlayStation 3 te Xbox 360 izdanja ponuditi i PC igračima preko Steama. Prvi dio trilogije dočekali smo u listopadu, a današnjom objavom na Steamu saznali smo da Final Fantasy XIII-2 izlazi 11. prosinca za PC.

Igra je originalno puštena na tržište još 2011. godine za PlayStation 3 i Xbox 360, a sada je imate priliku ugrabiti za 15 eura na Steamu; svi igrači koji igru prednaruče dobivaju i dodatni popust od 10% na ukupan iznos.

Izdavač Square Enix je objavio da će ovaj dio, za razliku od prvog dijela trilogije, sadržavati mogućnost izmjene rezolucije. Osim ovoga objavljeni su podaci i da će se Final Fantasy XIII-2 pokretati u 60 sličica po sekundi, posjedovati japanske i engleske glasove te da će ova verzija dobiti nove značajke i poboljšanja u odnosu na original.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?