HCL.HR

Final Fantasy XV live gameplay demo prikazan na TGS-u

Patrik1717 20.09.2014.   •   4 komentara


Demo ističe detaljnost vremenskih uvjeta, izmjenu dana i noći, a tu je i jedna malena žabica. Imamo i detalje o igrinom demou koji izlazi sljedeće godine.

Square Enix je tijekom svog Final Fantasy Type-0 HD eventa na Tokyo Game Showu prikazao i live gameplay demo dugo iščekivanog Final Fantasyja XV. Snimka nazvana “Overture” tech demo fokusirana je na igrine dinamične vremenske uvjete – ističe se kako se tijekom kiše mjesta ispod objekata ne moče, a ako je vrijeme sunčano, likovi se pomalo suše.

Dinamična je ujedno i vremenska izmjena dana i noći, a teško je ne priznati kako sve zajedno izgleda prilično impresivno – tijekom prezentacije, igrin direktor Hajime Tabata istaknuo je kako će demo koji izlazi sljedeće godine izgledati još bolje. Spomenuti prikaz možete provjeriti na priloženom videu od 22:35.

Kad smo kod demoa, nosi naziv “Episode Duscaee”, a izaći će s igrom Final Fantasy Type-0 HD koja stiže 20. ožujka sljedeće godine. Trajat će sat vremena ako budete koristili automobil te odbijate istraživati, odnosno do četiri sata ako ste pomni istraživač. Automobilom će moći upravljati sam igrač ili dopustiti nekome od likova u skupini da to učini. Chocobosi će biti u demou “ako to vrijeme dozvoli”, boss bitki neće biti, no zato hoće “nešto još nevjerojatnije što će Final Fantasy fanovi uistinu voljeti.” Misteriozno.

Komentari (4)

 • kaisersephirot

  20.09.2014 - 14:41

  Savršeno, mogao bih početi sa skupljanjem novca za kolekcionarsku verziju (ako je bude) 🙂

 • HighCroGaming

  20.09.2014 - 14:46

  kosa im suva ko barut

 • Emperor Ghaleon

  21.09.2014 - 10:55

  "nešto još nevjerojatnije što će Final Fantasy fanovi uistinu voljeti" – Lightning, možda? (hi hi hi)

  • kaisersephirot

   @Emperor Ghaleon, 21.09.2014 - 16:08

   Prije se nadam datumu izlaska, možda blagdani 2015. u Japanu, a ožujak worldwide 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!