HCL.HR

Firewatch konačno dobio datum izlaska

Igor Belan 12.10.2015.   •   0 komentara


Razvojni studio Campo Santo napokon je prekinuo period šutnje i podijelio s nama datum izlaska jedne od najinteresantnijih nadolazećih igara – Firewatch.

Zaokružite 09.02.2016. na svom kalendaru, napisao je na svom službenom blogu razvojni studio Campo Santo najavivši datum izlaska Firewatcha. Igra je to u kojoj ćemo iz prvog lica pratiti priču rendžera Henryja koji je na zadatku da promatra jednu šumu u američkoj divljini i pazi da ne dođe do kakvog požara. Zvuči dosadno, ali po svemu dosad otkrivenom priča je mnogo dublja od toga, što bismo trebali otkriti kroz razne zadatke u šumi i komunikaciju s kolegicom iz stožera.

Objasnili smo vam što od igre možete očekivati kroz video najavu objavljenu ranije ove godine… zapravo, objavili smo je točno 09.02. ove godine. Kao da smo znali da će igra izaći na točno isti datum za godinu dana. Možda imamo frendove u Campo Santo studiju? Možda smo samo dobri u proricanju datuma izlaska? A možda je sve samo puka slučajnost? Misteriozno ćemo prešutjeti cijelu situaciju i pustiti vas da mislite da imamo nadnaravne moći.

Bilo kako bilo, Firewatch će na spomenuti datum izaći u verzijama za PC (Windows, Mac i Linux) te PS4, a developeri kažu kako trenutno rade na poliranju, optimiziranju, pisanju i razvoju posljednjih dijelova igre. Do dana izlaska planiraju nam poslužiti nove screenshote i trailere, a kažu da će neki dobiti i priliku zaigrati igru ranije – pri čemu vjerojatno misle na novinare, odnosno posjetitelje nekih gaming sajmova.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!