HCL.HR

Fizička verzija Dying Lighta stiže u Europu s mjesec dana zakašnjenja

Stjepan Fikter 25.01.2015.   •   4 komentara


Nakon što smo nedavno saznali kako će fizička verzija Dying Lighta kasniti u Europu, developer Techland oglasio se s datumom izlaska – 27. veljače stižu diskovi na sve platforme.

Dying Light u digitalnoj verziji na području Starog kontinenta stiže veoma brzo – točnije, 27. siječnja bit će dostupan na PC-ju, a dan poslije u verzijama za PS4 i Xbox One.

Ipak, igrači koji su se odlučili na fizičko izdanje igre, morat će se strpjeti još mjesec dana budući da je došlo do odgode u distribuciji kutija. Naime, zbog problema u proizvodom procesu, za razliku od igrača s druge strane bare, Europljani će kutije moći kupiti tek od 27. veljače, a svi koji su prednaručili igru dobit će Cuisine & Cargo te Ultimate Survivor Bundle dodatke.

Osim toga, otkriveno je kako će Be the Zombie mod biti dostupan besplatno na svim platformama; developeri kažu:

“Dragi igrači, kao što već znate, danas smo objavili detalje izlaska za Dying Light. Iako promjene utječu samo na fizičko izdanje u određenim područjima, svima vama želimo pokazati našu zahvalnost za kontinuiranu podršku. Dakle, sretni smo što možemo objaviti da će Be the Zombie biti besplatan za sve, na svim platformama u svim područjima.

Također, davat ćemo i dodatke na oružje svima koji su prednaručili Dying Light i prijavili se na Dockets.DyingLightGame.com. Želimo vam zahvatili na strpljenju i podršci u svemu ovome te ne možemo dočekati da zaigrate Dying Light i napadate druge igrače u Be the Zombie modu.”

Što je Be the Zombie mod pitate se? Ovaj video će vam pojasniti.

Komentari (4)

 • Phantom

  25.01.2015 - 19:22

  Ne zanima me sta je "Be the Zombie mod'', samo zelim da zaigram ovo 😀

 • HareGamer

  25.01.2015 - 20:12

  Dali ce biti dostupan co-op ili MP

 • vjakis00

  25.01.2015 - 20:54

  već ga ima na torrentu

 • HareGamer

  27.01.2015 - 15:23

  dali ce biti na ps3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!