HCL.HR

Najavljen je Football Manager 2019, mijenja izgled serijala

Zoran Žalac 06.08.2018.   •   3 komentara


Sports Interactive otkrio nam je kada ćemo igrati novo izdanje Football Managera te nas je pomalo iznenadio promjenom u vizualnom identitetu igre.

Serijal igara Football Manager zadnjih je 13 godina držao isti vizualni identitet. Igračima to nije bilo važno, ali tvorci igre očito su ostali bez ideja kako više reciklirati stari logo i naslovnicu igre. Naime, otkako je serijala, na naslovnici se uvijek nalazio naslovni menadžer u različitim pozama. Na logotipu igre mijenjao se samo broj, odnosno godina. U Sports Interactiveu sada su odlučili kako je s Football Managerom 2019 došlo vrijeme za vizualno osvježenje – novu tipografiju, nove boje i izbacivanje menadžera s naslovnice.

No, vas vjerojatno ne zanimaju te stvari nego imate jedno pitanje – što je novo u novom menadžeru? Za sada nemamo mnogo informacija jer nam je Sports Interactive obećao otkriti novitete u gameplayju tijekom devetog mjeseca. No, znamo da će u igri biti dostupno 50 zemalja, od čega će 26 liga iz 11 zemalja biti potpuno licencirano, uključujući prvu i drugu njemačku Bundesligu, po prvi put u serijalu.

Football Manager 2019 stiže na PC, Mac, iOS i Android 02. 11. ove godine. Dosadašnja praksa pristupanja beta verziji dva tjedna prije izlaska konačne verzije i dalje će vrijediti ako igru naručite prije spomenutog datuma. Uz standardnu verziju, na taj dan bit će dostupne i FM Touch te FM Mobile verzije.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • karlod1997

    06.08.2018 - 15:13

    Nema do FM 08

    • Korisinik

      @karlod1997, 03.09.2018 - 12:06

      off topic: jel znas di bi mogao kupiti FM 2008? po mogucnosti orgial verziu ako ne i kopiju tj samo da mogu llupati ty.

  • SanKa

    17.08.2018 - 13:23

    jebiga moram i ovaj kupit onda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?