HCL.HR

Football Manager 2021 omogućit će nam da bacamo bocu vode kao divljaci

Zoran Žalac 19.10.2020.   •   3 komentara


Glavni novitet ovogodišnjeg Football Managera bit će geste tako da možete biti vrlo ekspresivan menadžer, ako to želite.

Veselite se narodi, u Football Manageru 2021 moći ćemo biti ljuti menadžer. Ili menadžer koji sve pokazuje prstom. Ili menadžer koji nikad ne vadi ruke iz džepova. Naime, glavna novost ovogodišnjeg Managera bit će gestikulacije. U svakoj vrsti komunikacije – s igračima, vlasnicima kluba, novinarima – moći ćemo gestikulirati različite stvari; npr. dizati ruke u zrak kao Mate Mišo Kovač ili u frustraciji bacati bocu po svlačionici.

Naravno, sve će se to odvijati kroz tekstualni okvir, kako to u menadžeru obično ide. I imat će značajan utjecaj na to kako vas okolina percipira kao menadžera, a samim time i na to kako vas vidi vaša momčad. Konačno ćemo tako dobiti novosti kod interakcije s novinarima.

Sučelje prilikom praćenja meča ponovno će se mijenjati – kao što možete vidjeti na gornjoj slici, na bolje. U donjem dijelu ekrana odmah ćemo tako vidjeti detaljan prikaz tima. Pomoćnici će davati konkretnije savjete kako riješiti određene probleme, tj. više neće izigravati Kapetana Očitog. U slučaju da osvojite neki trofej, proslava će biti detaljnija te će se cijeli uspjeh slaviti intenzivnije nego prije.

Korisna novina bit će i uvođenje xG (Expected Goals) tehnologije. Uz pomoć analitičke tvrtke SciSports Sports Interactive uvodi detaljniju analizu udaraca prema golu. Više o njoj doznat ćete u sljedećem videu:

Komentari (3)

  • PppPP

    19.10.2020 - 20:59

    Ako ne možemo dirat spolovilo pa onda ponjušit prste, malo je reć da ću bit razočaran

    • SanKa

      @PppPP, 20.10.2020 - 09:24

      molit cu lijepo, i kopanje nosa te jedenje šmrklji. Jogi <3

  • SanKa

    20.10.2020 - 09:24

    STORM OUT

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?