HCL.HR

Football Manager je napokon licencirao najpopularniju ligu na svijetu

Zoran Žalac 10.06.2024.   •   8 komentara


Football Manager će od ove godine postati službena menadžerska igra engleske Premier lige sa svim licenciranim klubovima.

Prošlo je ono vrijeme kad smo za Football Managera morali skidati modove kako bismo imali prava imena klubova, prave grbove, dresove i logotipe u najvišem rangu engleskog nogometa. Iz Sports Interactivea su danas obznanili kako su dogovorili partnerstvo s Premier ligom koja će biti potpuno licencirana u sljedeće četiri Football Manager igre.

“Partnerstvo nije samo stvar poboljšavanja autentičnosti, nego nam pruža priliku da uđemo u nevjerojatne stvari koje Premier liga i njezini klubovi čine izvan terena. Jako smo zahvalni na ovome partnerstvu i prilici da budem službeno licenciran proizvod komercijalno najuspješnije nogometne lige na svijetu.” – izjavio je voditelj Sports Interactivea, Miles Jacobson.

Vijest o licenciranju Premier lige za Football Manager igre dolazi u trenutku kad sama liga prolazi kroz izazovan period. Prošlogodišnji prvak Manchester City nedavno je odlučio tužiti vodstvo lige zbog, kako kažu, diskriminacije i tiranije većine putem pravila koja ograničavaju sponzorske ugovore s tvrtkama koje su direktno ili indirektno vezane uz vlasnike klubova u kojih se ulaže. S druge strane, Premier liga je prošle godine podigla tužbu protiv istog kluba zbog navodnog kršenja financijskog fair-playa, koja bi mogla završiti i njegovim izbacivanjem iz lige nakon četiri uzastopno osvojene titule prvaka.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • Angelo

    10.06.2024 - 20:12

    Hvala na vijesti. Ja ne volim baš puno igrat Fifu i ea sports zato što sam tu ja kriv a u ovom su igrači krivi

  • SanKa

    11.06.2024 - 10:05

    konacno…novi manager ce bit top

    • DjokaBA

      @SanKa, 11.06.2024 - 14:17

      A valjda hoce, najavili su nesto veliko za 2025. ali jos uvek ne znam sta to moze da bude…

    • SanKa

      @DjokaBA, 11.06.2024 - 15:04

      novi in game engine braco…to je najavljeno

    • DjokaBA

      @SanKa, 11.06.2024 - 15:59

      A jel ? Nisam to ispratio. In game engine me zabole, sto se mene tice mogu jos kuglice da igraju.. Vise bih voleo da se potrude malo sa interakcijom medju igracima i medijima, to je stvarno jadno… bukvalno je sve manje vise realna simulacija osim tih pojedinosti koje nemaju veze sa realnoscu.

    • SanKa

      @DjokaBA, 13.06.2024 - 09:36

      mene veseli me novi engine zaista…igram uvijek na key moments i vec lagano pizdim jer vidim neke paterne kad znam sta ce se dogodit. da ne pricam da je kolicina pogadjanih precki i stativa nehumana. prelazak na unity engine ce svakako popravit igru, imat cemo nove mehanike. ALi…apsolutno se slazem s tobom oko interakcije s igracima i medijima .to je rak rana serijala vec 10 godina valjda. stravicno me iritira kad AI ode u kurac i stvori ti se problem koji je totalno nerealistican. Tipa, prvi smo na polusezoni, igrac kojeg sam doveo prije 6 mjeseci mi igra jebeno, u europskom natjecanju smo, dodje ponuda iz arabije, ovaj zeli otic posto poto, sad na polusezoni ! nakon 6 mj ! hej !

      onda, kad se igrac buni sto ne igra cesto, tu je interakcija potrgana skroz, pogotovo kad digne frku, a sezona gotova xD

    • DjokaBA

      @SanKa, 13.06.2024 - 14:25

      Ma naravno da i mene veseli, nemoj pogresno da me shvatis. 😀 … Samo meni na simulaciji su bitnije ti detalji i mehanike, nego sam izgled.

    • SanKa

      @DjokaBA, 13.06.2024 - 15:36

      ma slazem se..potpisao bih onaj povratak na kruzice samo da poprave AI igraca i ostalog osoblja s kojima imas interakciju

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?