HCL.HR

Nismo dočekali Half-life 3, ali konačno je stigao novi monolog Freeman’s Mind serijala

Zoran Žalac 03.04.2017.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Deset godina nakon što smo čuli misli Gordona Freemena u originalnom Half-lifeu stiže nam i nastavak te neurotične avanture.

freemans-mind-2

Davno prije nego su današnji YouTuberi postali popularni jedna od najboljih gejmerskih stvari koja se mogla pogledati na internetu bio je serijal Freeman’s Mind autora Rossa Scotta. Ako ga do sada niste gledali, radi se o specifičnom formatu “Let’s Play” videa u kojemu Scott prenosi misli glavnog lika igre Half-life, Gordona Freemana.

Popularni serijal stao je na odigravanju originalnog Half-lifea iako je HL2 tada već bio dostupan zajedno sa svoje dvije epizode. U idućih deset godina Freeman’s Mind nije došao do avanture u City 17, sve do prošle subote kada je na prvi april objavljena prva epizoda prelaska Half-lifea 2. Premda ovo nije garancija da će se serijal nastaviti, šanse za to su veće nego za skori izlazak Half-lifea 3.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • TeroXCro

    03.04.2017 - 19:16

    Ovo je famozno,skoro sam se rasplakao u zadnjoj minuti prvog aprila kad nije bilo nikakve najave HL 3,barem onako čisto da nas malo nasmiju,podignu nas iz depresije…

    • TeroYCro

      @TeroXCro, 06.04.2017 - 09:34

      Nemoj plakati hahahahahaha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?